Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To GTA Online κάνει tease μια 'συναρπαστική περιπέτεια' για την 20η επέτειο του GTA III

*
Μετά την ανακοίνωση του Grand Theft Auto Remastered Trilogy, η Rockstar Games κάνει tease μερικές από τις προσθήκες που θα έρθουν στο GTA Online για τον εαρτασμό της 20ης επετείου του GTA III. Μέσα στο Φθινόπωρο, η εταιρία θα προσθέσει αρκετά νέα special in-game items τα οποία θα είναι μέρος του επόμενου μεγάλου event. Έπειτα, στη νέα 'περιπέτεια' θα εμφανιστούν γνωστές επαφές και καλοί φίλοι που θα χρειαστούν την βοήθεια των παικτών για να επεκτείνουν τις εγκληματικές τους επιχειρήσεις.

Όσον αφορά την κυκλοφορία του παιχνιδιού στις κονσόλες επόμενης γενιάς, η εταιρία υπόσχεται πως θα βελτιώσει την εμπειρία του GTA Online για τους νέους παίκτες αλλά και για αυτούς που θα επιστρέψουν στο παιχνίδι, αφού θα αλλάξει σημαντικά τα Adversary Modes και τα Player Jobs.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*