Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To LawBreakers έρχεται στο PS4

*
O Cliff Bleszinski είναι γνωστός για τη δημιουργία της σειράς Gears of War, ενώ μετά την αποχώρησή του από την Epic, δημιούργησε το δικό του studio ανάπτυξης, την Boss Key Productions. To πρώτο πόνημα της εταιρείας είναι το LawBreakers, το οποίο αναμένονταν να κυκλοφορήσει -μέχρι πριν από λίγο- για PC μέσω της πλατφόρμας του Steam, ενώ πλέον μετά από ανακοίνωση της εταιρείας ο τίτλος θα κυκλοφορήσει και στο PlayStation 4. Επιπλέον, θα υπάρξει και μια αναβαθμισμένη έκδοση του παιχνιδιού για το PlayStation 4 Pro.



Επί του παρόντος δεν υπάρχει κάποια σχετική πληροφορία με το ποια θα είναι η ακριβής ημερομηνία του τίτλου, όμως το σίγουρο είναι πως θα διατεθεί -ταυτόχρονα- και στις 2 πλατφόρμες, με την έκδοση του PlayStation 4 να είναι διαθέσιμη για δοκιμή στη φετινή E3. Τέλος, η απλή έκδοση του παιχνιδιού θα στοιχίζει 29,99 δολάρια, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν θα υπάρξει κάποιο season pass, καθώς όλα τα έξτρα περιεχόμενα που θα διατεθούν θα είναι δωρεάν. Στη συνέχεια ακολουθεί το trailer της ανακοίνωσης, καθώς και τα πρώτα δείγματα gameplay από το PlayStation 4.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*