Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To League of Legends έρχεται σε κονσόλες και κινητά με το League of Legends: Wild Rift (trailer)

*
Μετά από πάνω από μια δεκαετία παρουσίας στην αγορά του PC, η Riot Games ανακοίνωσε την κυκλοφορία του League of Legends για κινητά και κονσόλες με το League of Legends: Wild Rift. Το παιχνίδι φέρνει αλλαγές σε σχέση με την έκδοση που υπήρχε μέχρι σήμερα, ένα νέο user interface, υποστήριξη για dual-stick control, ενώ οι μάχες θα είναι στο πλαίσιο ενός κλασικού 5-v-5 game με στόχο να φτάνουν σε διάρκεια τα 15-20 λεπτά.  Οι alpha και beta εκδόσεις θα ξεκινήσουν να «τρέχουν» μέχρι τα τέλη της χρονιάς και μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση μέσα από τον παρακάτω player.



Αναμένεται το 2020 για iOS, Android και κονσόλες, χωρίς ωστόσο να αναφέρονται ακόμη ποιες θα είναι αυτές.



Ταυτόχρονα, το Teamfight Tactics θα κυκλοφορήσει για smartphones ως ξεχωριστή εφαρμογή και θα υποστηρίζει crossplay με τους PC gamers. Αναμένεται το 2020 και μπορείτε να δείτε περισσότερα στο παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*