Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Metal Max Xeno: Reborn έρχεται στη Δύση το 2022 (trailer)

Μέσα στο 2022, η PQube θα φέρει το Metal Max Xeno: Reborn στις δυτικές χώρες, για PlayStation 4, Nintendo Switch και PC (Steam).

Η ανθρωπότητα βρίσκεται στο χείλος της εξαφάνισης και οι τελευταίοι επιζώντες αναζητούν τρόπους να πραγματοποιήσουν την ύστατη αντεπίθεση εναντίον των μηχανών. Πριν από μισό αιώνα, ο πόλεμος ενάντια στο mother computer NOA, είχε ως αποτέλεσμα ακόμα και η μεγαλύτερη μητρόπολη της Ασίας, το Τόκιο, να μετατραπεί σε μία έκταση γεμάτη ερείπια. Αποστολή των παικτών είναι να εξερευνήσουν τη ρημαγμένη πόλη και να περάσουν μέσα από τις γραμμές του εχθρού. Θα υπάρχουν μία σειρά από όπλα αλλά και το πιστό σκυλί που ακούει στο όνομα Pochi, ένας ακόμα σύμμαχος στην προσπάθεια να αποκτήσει ξανά μέλλον το ανθρώπινο γένος.


Περισσότερα στο trailer που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*