Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To My Friend Pedro έρχεται σύντομα στο PS4

H υπηρεσία PEGI καταγράφει μια έκδοση του My Friend Pedro για το PS4, κάτι που σημαίνει πως η κυκλοφορία της δεν απέχει και ιδιαίτερα πολύ. Το My Friend Pedro ταξινομήθηκε από την ειδική υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα videogames που κυκλοφορούν στις χώρες της και αναμένεται άμεσα να έχουμε και κάποια σχετική ανακοίνωση. Η Devolved Digital έχει τα δικαιώματα έκδοσης του τίτλου και τον προσέφερε για PC και Nintendo Switch από τον Ιούνιο, ενώ η έκδοση του Xbox One έφτασε τον Δεκέμβριο (και είναι πλέον μέρος και του Xbox Game Pass). Την ανάπτυξη του παιχνιδιού (που είναι ένα βίαιο twin-stick shooter) έχει η DeadToast Entertainment. Δείτε περισσότερα για τον τίτλο, μέσα από το παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*