Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Narcos: Rise of the Cartels έχει πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας

*
Το Narcos: Rise of the Cartels έχει πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας και έρχεται σχεδόν σε όλα τα formats. Το νέο αυτό turn-based strategy game θα βασίζεται στα γεγονότα που είδαμε στην πρώτη σεζόν του Narcos στο Netflix και θα κάνει αρχικά την εμφάνισή του στο PS4 και το PC  (μέσω Steam) στις 19 Νοεμβρίου. Ακολουθεί η έκδοση για το Nintendo Switch στις 21 Νοεμβρίου και το Xbox One έρχεται τελευταίο στις 22 Νοεμβρίου. Την ανάπτυξή του έχει αναλάβει η εταιρεία Kuju Entertainment και την έκδοσή του η Curve Digital.

Για όσους θέλουν να το αγοράσουν σε boxed έκδοση, θα υπάρξει και physical edition στα καταστήματα, όπου και θα είναι διαθέσιμη μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2019. Δείτε περισσότερα για το παιχνίδι, μέσα από το παρακάτω νέο trailer.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*