Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To NieR: Automata Gods Edition έρχεται στο Xbox Game Pass

*
Το NieR: Automata Gods Edition έρχεται στο Xbox Game Pass, όπως ανακοίνωσε η Square Enix. Ο τίτλος θα προστεθεί στην υπηρεσία της Microsoft στις 2 Απριλίου και η ειδική αυτή έκδοση του τίτλου θα περιλαμβάνει το action-packed 3C3C1D119440927 downloadable content με τα “Revealing Outfit” costume (2B), “Young Man’s Outfit” costume (9S) και “Destroyer Outfit” costume (A2). Μόλις ολοκληρώσετε υποαποστολές σε αυτό το DLC θα μπορείτε να παίξετε με τις σχετικές στολές όλο το game. Ακόμη, η NieR: Automata Gods Edition περιλαμβάνει το εξής περιεχόμενο: Machine Mask Accessory, Grimoire Weiss Pod, Cardboard Pod Skin, Retro Grey Pod Skin και Retro Red Pod Ski. Τέλος, ανακοινώθηκε πως η NieR: Automata Become as Gods Edition υποστηρίζει ανάλυση 4K (2160P) και HDR στο Xbox One X.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*