Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Nintendo Switch ξεπερνάει τις παγκόσμιες πωλήσεις και του πρώτου PlayStation

*
Δεν έχει σταματημό το Nintendo Switch, το οποίο καταφέρνει πλέον να ξεπεράσει τις συνολικές πωλήσεις του πρώτου PlayStation σε όλες τις αγορές του πλανήτη. Κάτι τέτοιο αναφέρει στην τελευταία του έρευνα το VGChartz που παρακολουθεί τις πωλήσεις σε όλο τον κόσμο. Για την εβδομάδα που τελείωσε στις 15 Ιανουαρίου 2022, η κονσόλα πούλησε άλλα 341.662 συστήματα, φτάνοντας τον συνολικό αριθμό στα 102.81 εκ. σε όλες τις αγορές! Το πρώτο PlayStation πούλησε σε όλο τον κύκλο ζωής του 102.5 εκ. κονσόλες σε όλες τις αγορές του πλανήτη, κάτι που σημαίνει πως το σύστημα της Nintendo περνάει μπροστά. Με αυτά τα δεδομένα, το Nintendo Switch είναι η πέμπτη πιο εμπορική κονσόλα στην ιστορία της αγοράς. Επόμενος στόχος του είναι το PS4 που έφτασε τα 116.58 εκ. συστήματα και το Game Boy (+ Game Boy Color) που έφτασε τα 118.68 εκ. συστήματα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*