Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas οδεύει προς Steam

Παρακολουθώντας gameplay videos του παιχνιδιού Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas σκέφτεται κανείς τον κόσμο του Zelda και συγκεκριμένα το The Legend of Zelda: Wind Waker. Η FDG Entertainment είχε κυκλοφορήσει με μεγάλη επιτυχία τον εν λόγω τίτλο στις iOS συσκευές και σύντομα θα μπορέσουμε να τον απολαύσουμε και στο Steam. To Oceanhorn αποτελεί ένα πανέμορφο tribute στις περιπέτειες του Link, έχοντας δανειστεί πολλά στοιχεία από το The Legend of Zelda: The Wind Waker και παρουσιάζοντας μία περιπέτεια γεμάτη με εξερευνήσεις απομακρυσμένων νησιών, μαγικά ξόρκια, ιδιαίτερα τέρατα και μπόλικα βάζα για «σπάσιμο». Το μόνο που μένει είναι να δούμε το τελικό αποτέλεσμα της μεταφοράς του τίτλου στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μιας και πρόκειται για ένα παιχνίδι με λίγο πιο αργό τέμπο και προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις των φορητών συσκευών της Apple. Στη συνέχεια ακολουθεί και ένα σχετικό βίντεο.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*