Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To OneShot θα κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One και Nintendo Switch (trailer)

H DANGEN Entertainment και η developer Future Cat ανακοίνωσαν ότι, το top-down puzzle adventure game OneShot θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch εντός του 2022. Ο τίτλος λανσαρίστηκε για PC (Steam) τον Δεκέμβριο του 2016. Πρωταγωνιστής είναι ένα νεαρό αγόρι, ο Niko, με αποστολή να δώσει και πάλι ζωή στον ήλιο, σε έναν κόσμο που έχει καλυφθεί από το σκοτάδι.

To gameplay έχει προσαρμοστεί στο μοντέλο χειρισμού κάθε κονσόλας και θα δημιουργηθεί μια ιδιαίτερη σχέση ανάμεσα στον πρωταγωνιστή και τους παίκτες. Η μουσική επένδυση ταιριάζει απόλυτα με το σκοτεινό ύφος του OneShot και δημιουργείται συνεχώς η αίσθηση ότι το σενάριο δεν ξεδιπλώνεται πλήρως αν δεν γνωρίζεις που να ψάξεις.


Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*