Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Paprium έρχεται στο Mega Drive

*
Η WaterMelon Games ανακοίνωσε πως ο νέος της τίτλος με την ονομασία Paprium αναμένεται να  κυκλοφορήσει στις 16 Σεπτεμβρίου του 2017 για το Mega Drive. Ο 16 bit-ος τίτλος είναι στα πρότυπα των κλασικών Street of Rage 2 και Final Fight 2, περιλαμβάνει 23 επίπεδα, 5 διαθέσιμους χαρακτήρες και συνεργατικό παιχνίδι μεταξύ δύο παικτών. Στη συσκευασία θα βρείτε ένα αντίτυπο του τίτλου, το οποίο βρίσκεται εντός του κλασικού 80-MEG cartridge και ένα πλήρες έγχρωμο εγχειρίδιο οδηγιών.



Αξίζει να σημειωθεί, πως η ομάδα ανάπτυξης χρειάστηκε 4 χρόνια γα τη δημιουργία του παιχνιδιού, ενώ αποτελεί τη δεύτερη προσπάθειά της για την κονσόλα της Sega, με το Pier Solar που διατέθηκε πριν από 7 χρόνια, να είναι η πρώτη. Στη συνέχεια ακολουθεί το σχετικό retro trailer του τίτλου, διαμορφωμένο στα πρότυπα της τότε εποχής.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • diver_gr
    • Are you kidding us??? seriously? σοβαρά τώρα ποιος ο λόγο να μην βγει σε digital μορφή σε psn, xbox live & steam? παλιές καλές εποχές arcade, πόσα πενηντάρικα σε Final Fight, Punisher, Cadillac and Dinosaurs και άλλα πολλά :)

    • DevilSpawn
    • Εάν δεν κάνω λάθος έχει πάρει το μάτι μου το Pier Solar στο store του Xbox One, με τιμή 14,99 ευρώ. Ίσως και το συγκεκριμένο να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στις κονσόλες και τα PC. Θα δείξει.

*