Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Psycho-Pass: Mandatory Happiness προστέθηκε στους τίτλους του PS Plus για το PS4

*
Μέχρι τώρα το visual novel Psycho-Pass: Mandatory Happiness, τουλάχιστον στην Ευρώπη, ήταν δωρεάν αποκλειστικά για τους συνδρομητές PS Plus και κατόχους PS Vita. Προς χαρά των κατόχων PlayStation 4, αυτό άλλαξε, ίσως επειδή το ίδιο συμβαίνει και στις Η.Π.Α. και πλεόν, έχουν τη δυνατότητα να το κατεβάσουν και αυτοί δωρεάν στην οικιακή κονσόλα της Sony. Εννοείται ότι η προσφορά ισχύει για όσο χρονικό διάστημα θα διαρκέσει η διανομή των τίτλων που παρέχει η συνδρομητική υπηρεσία της Sony τον Ιανουάριο. Πέρα από αυτό, μην ξεχνάτε ότι το line-up για το μήνα που διανύουμε περιλαμβάνει επίσης το Deus Ex: Mankind Divided και το Batman της Telltale Games.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • NinteNikos
    • Τεράστιας σημασίας αυτό το άρθρο καθώς κάνεις δεν φρόντισε να μ ενημερώσει. Εντελώς τυχαία χτες κοιτώντας τις νεες προσφορές είδα τυχαία ότι ήταν δωρεάν. Το πρόσθεσα στο καλάθι νομίζοντας ότι έχει γίνει λάθος αλλά από περιέργεια έψαξα και στο επίσημο blog. Καθώς φαίνεται θεωρείται cross buy από ότι κατάλαβα.

*