Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Rainbow Six Siege, The Evil Within 2 και το Get Even προστέθηκαν στο PlayStation Now

*
Η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε πως τα Rainbow Six Siege, The Evil With 2 και Get Even προστέθηκαν στην υπηρεσία PlayStation Now. Το πρώτο παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο για λήψη και stream μέχρι τις 7 Νοεμβρίου 2020. Οι λήψεις είναι περιορισμένες μόνο για το PlayStation 4.

Για όσους δεν γνωρίζουν το PlayStation Now, είναι μια υπηρεσία που περιλαμβάνει πάνω από 800 τίτλους από το PlayStation 2, PlayStation 3 και PlayStation 4 τα οποία μπορείτε να τα κάνετε stream και να τα παίξετε στο PlayStation 4 και PC. Οι χρήστες του PlayStation 4 μπορούν επίσης να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν πάνω από 300 παιχνίδια του PlayStation 2 και PlayStation 4. Η υπηρεσία κοστίζει €9,99 τον μήνα και €59,99 το έτος.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*