Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Resident Evil RE: Verse είναι ένα νέο, δωρεάν multiplayer shooter (trailer)

Μία από τις ανακοινώσεις της Capcom στο πλαίσιο του Resident Evil Showcase είναι αυτή που αφορά το Resident Evil RE: Verse. Πρόκειται για ένα online multiplayer, third-person shooter, που θα συνοδεύει- δίχως επιπλέον κόστος- το Resident Evil Village και είναι ένας τρόπος να εορταστούν τα 25 χρόνια της σειράς.

Θα μπορείτε να παίξετε επιλέγοντας μέσα από ήρωες, κακούς και τέρατα που έχουν σημαδέψει την ιστορία του franchise. Για την ώρα, πέρα από το video που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια, δεν έχουν γίνει γνωστές ιδιαίτερες λεπτομέρειες.


Το Resident Evil RE: Verse θα κυκλοφορήσει την ίδια μέρα με το Resident Evil Village, δηλαδή στις 7 Μαΐου 2021, για PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series S, Xbox Series X και Xbox One.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • Πως ακριβως ειναι δωρεαν τη στιγμη που περιλαμβανεται στην τιμη που πληρωνεις για ο παιχνιδι;

    • paulgouv
    • Receive Resident Evil Re:Verse, the new title celebrating 25 years of Resident Evil, for free when you purchase Resident Evil Village.

      Δωρεάν αφού πληρώσεις....

      Resident Evil Re:Verse is an online-only multiplayer title. The PlayStation®4 and PlayStation®5 version require a PlayStation®Plus membership, and the Xbox One and Xbox Series X versions require an Xbox Live Gold membership in order to play.

      Δωρεάν αφου ξαναπληρώσεις :p

      Νομίζω ο τίτλος του άρθρου κάνει sponsored marketing για την Capcom :p

*