Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Roguebook είναι ένα νέο roguelike deckbuilder και κυκλοφορεί το καλοκαίρι (trailer)

Ο publisher Nacon και η developer Abrakam Entertainment ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του Roguebook. Το roguelike deckbuilder θα γίνει διαθέσιμο στις 24 Ιουνίου 2021, για PC μέσω Steam. Θα ακολουθούσουν, σε ημερομηνία που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί, οι αντίστοιχες εκδόσεις για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch. Από 3 έως και 9 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο του Steam Game Festival, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να ασχοληθούν με το demo του τίτλου σε PC.

Όσοι έχουν βάλει στο μάτι την έκδοση για PC, μπορούν να την προπαραγγείλουν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Roguebook. H standard edition κοστίζει €24,99, παρέχει άμεση πρόσβαση στο εκτεταμένο pre-order demo και περιλαμβάνει το DLC "Hero Skin Pack". H Deluxe Edition έχει τιμή €34,99 και εκτός από τα παραπάνω προσφέρει το "Apex Predator Pack", το "Alternative Art Pack", το ψηφιακό soundtrack, το ψηφιακό art book και πρόσβαση 48 ώρες πριν την επίσημη κυκλοφορία.


Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*