Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To SaGa Frontier Remastered έρχεται στις 15 Απριλίου σε κονσόλες και PC

*
Η Square Enix ανακοίνωσε την κυκλοφορία του SaGa Frontier Remastered για όλες τις αγορές του πλανήτη σε υπολογιστή και κονσόλες, για τις 15 Απριλίου. Ο τίτλος αναμένεται σε εκδόσεις για PC (μέσω Steam), PS4, Xbox One και Nintendo Switch. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει αναβαθμισμένα γραφικά για να ταιριάζουν καλύτερα στο σήμερα της αγοράς των games και με τρόπο που θα δείχνει τον τίτλο περισσότερο προσαρμοσμένο στα δεδομένα των τωρινών συστημάτων. Οι παίκτες θα κληθούν να ζήσουν μια νέα περιπέτεια RPG ως ένας από τους 8 διαθέσιμους ήρωες. Κάθε ένας από αυτούς έχει τη δική του ιστορία και δυνάμεις και θα κληθεί να εξερευνήσει τον φανταστικό κόσμο “The Regions” με ξεχωριστό τρόπο. Το remaster έχει βασιστεί στα πολλαπλά storylines του original game, ενώ φέρνει και περιεχόμενο που είχε αφαιρεθεί από αυτό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*