Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Samurai Shodown NeoGeo Collection έρχεται από τις 11 Ιουνίου και δωρεάν στο PC

H SNK ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Samurai Showdown NeoGeo Collection για κονσόλες και PC, ενώ στους υπολογιστές μάλιστα θα προσφέρεται και δωρεάν. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι αναμένεται στις 11 Ιουνίου για PC μέσω του Epic Games Store και στις 18 Ιουνίου μέσω του Steam. Η έκδοση του Epic Games Store θα είναι δωρεάν αν την κατεβάσετε από τις 11 έως και τις 18 Ιουνίου. Στο PS4 και το Nintendo Switch, η συλλογή θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουλίου, ενώ μια physical έκδοση αναμένεται το καλοκαίρι. Η τελευταία ανακοίνωση δεν αναφέρει πουθενά έκδοση για το Xbox One, αν και μια τέτοια επιβεβαιώθηκε με την αρχική ανακοίνωση του τίτλου τον Μάρτιο του 2019. Δείτε ένα νεότερο video της συλλογής στο παρακάτω trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*