Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Samurai Shodown και άλλοι επτά τίτλοι έρχονται στο Epic Game Stores αυτό τον χρόνο

*
Το κατάστημα της Epic Games είναι έτοιμο να συνεχίσει το 2020 με την κυκλοφορία πληθώρας τίτλων. Σήμερα λοιπόν, η Epic Games ανακοίνωσε συνολικά 8 τίτλους που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2020.

Το μεγαλύτερο από αυτά τα παιχνίδια είναι το Samurai Shodown, το οποίο δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας για PC, αλλά η ανακοίνωση του τίτλου για την συγκεκριμένη πλατφόρμα ήταν αναμενόμενη. Κυκλοφόρησε για το PlayStation 4 και Xbox One το 2019.


Για τον μήνα Απρίλιο, έχουμε την κυκλοφορία των Dread Nautical, Totally Reliable Delivery Service και Industries of Titan. Το Dread Nautical είναι ένα turned-based RPG το οποίο λαμβάνει χώρα σε ένα κρουαζιερόπλοιο και έρχεται στις 29 Απριλίου 2020. Το Totally Reliable Delivery Service είναι ένα co-op παιχνίδι όπου οι παίχτες συνεργάζονται για να κάνουν delivery αγαθά με οποιονδήποτε δυνατό τρόπο. Έρχεται στις 1 Απριλίου 2020. Τέλος το Industries of Titan, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στις 14 Απριλίου είναι ένα management simulator όπου ο παίχτης σχεδιάζει μια βιομηχανική πόλη.



Μέσα στην άνοιξη θα κυκλοφορήσει και το Sludge Life, ένα παιχνίδι γεμάτο βανδαλισμό και γράφιτι. Στις 1 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει το Diabotical, το οποίο είναι ένα free-to-play arena shooter όπου οι παίχτες ελέγχουν ρομπότ σε σχήμα αβγού. Το παιχνίδι έχει 3 διαφορετικά modes καθώς και 9 χάρτες.

Μέσα στο καλοκαίρι του 2020 θα κυκλοφορήσει το Among Trees, ένα first person survival το οποίο απαιτεί εξερεύνηση και πειραματισμό. Το τελευταίο παιχνίδι που ανακοινώθηκε από την Epic Games είναι το Saturnalia, ένα horror adventure το οποίο εξελίσσεται στην Σαρδηνία του 1989. Το παιχνίδι ακολουθεί τις περιπέτειες ενός γρουπ αγνώστων που ταξιδεύουν στο νησί για να λύσουν τα μυστήρια του. Ο κάθε χαρακτήρας του παιχνιδιού έχει μόνο μια ζωή και αν πεθάνει, μένει νεκρός μέχρι το τέλος του παιχνίδιου. Το Saturnalia αναμένεται να κυκλοφορίσει το τελευταίο τρίμηνο του 2020. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*