Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Silent Hill εμφανίζεται σε άλλο ένα horror game crossover DLC (trailer)

*
Το Silent Hill επανέρχεται ξανά στο προσκήνιο, αλλά για άλλη μια φορά ως franchise που συμμετέχει σε crossover DLC άλλου horror game. Συγκεκριμένα, το Dark Deception: Monsters & Mortals θα υποδεχτεί ένα μέρος περιεχομένου από την κλασική σειρά της Konami, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τη σχετική συμφωνία. Οι εξελίξεις είναι περίεργες δε και στο εσωτερικό της Konami, αφού την περασμένη εβδομάδα έκανε και αναδιοργάνωση σε κάποια τμήματά της. Κάποιο πάντως κατάλαβαν ότι κλείνει τον τομέα των games της (άλλη κουβέντα). Όπως και να ‘χει, το σχετικό teaser trailer για το Dark Deception: Monsters & Mortals X Silent Hill δείχνει κάποιες ελάχιστες πληροφορίες που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*