Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Skyforge έρχεται στο Xbox One

*
Allods Team και My.com ανακοίνωσαν πως το free-to-play ΜΜΟ Skyforge αναμένεται να διατεθεί για Xbox One. Μετά τα PS4 και PC, ο τίτλος θα κυκλοφορήσει και για την οικιακή κονσόλα της Microsoft, με άγνωστη ημερομηνία για την κανονική έκδοσή του. Βέβαια, στις 10 Νοεμβρίου οι κάτοχοι της κονσόλας θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το πόνημα της Allods, καθώς θα διατεθεί μέσω του προγράμματος Early Access για το Xbox One. Όσοι προβούν σε προπαραγγελία του founders pack θα έχουν πρόσβαση στο Exclusive Pre-order Bonus Pack, το οποίο περιλαμβάνει μια μπλε παραλλαγή του companion Cubie, ένα grey Biohazard Suit, 7 ημέρες ενεργρής συνδρομής Premium και 3,000 Argents. Στη συνέχεια ακολουθεί το trailer της ανακοίνωσης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*