Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Star Wars: Project Maverick έκανε την εμφάνισή του στο PlayStation Store

*
Όπως φαίνεται, βρισκόμαστε προ των πυλών της αποκάλυψης ενός νέου τίτλου Star Wars. Ναι μεν το παιχνίδι δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επίσημα από την Electronic Arts, όμως έκανε την εμφάνισή τους σε listing του PlayStation Store listing. Όλα αυτά σύμφωνα με λογαρισμό του Twitter που λειτουργεί ως bot και ανιχνεύει το PlayStation Network για νέα παιχνίδια του Playstation 4. Αν όλα τα παραπάνω είναι αληθή, τότε το Star Wars: Project Maverick βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης.

Αν κρίνουμε από την εικόνα που συνοδεύει το listing, η αερομαχία διαδραματίζεται στον πλανήτη Mustafar, καταφύγιο του Darth Vader. Ο πλανήτης αυτός εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Star Wars: Episode III- Revenge of the Sith και από τότε έχει περιληφθεί σε πολλές ταινίες και σειρές Star Wars. To Kotaku σημειώνει πάντως πως πρόκειται για έναν μικρότερου βεληνεκούς τίτλο που θα ετοιμάσει η EA Motive.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*