Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Super Bomberman R επιστρέφει ως Super Bomberman R Online στο Google Stadia (trailer)

*
Το Super Bomberman R επιστρέφει τις επόμενες μέρες με ένα 64-player battle royale mode και ως χρονική αποκλειστικότητα του Google Stadia με την ονομασία Super Bomberman R Online. Ο τίτλος ρίχνει τους συμμετέχοντες σε διάφορα σημεία μιας πίστας και σκοπός τους είναι να εξοντώσουν όλους τους υπολοίπους. Η δράση εξελίσσεται και δυσκολεύει για τον παίκτη με πόρτες που ανοίγουν και κλείνουν σε συγκεκριμένα χρονικά σημεία. Το Super Bomberman R Online θα είναι διαθέσιμο στο Google Stadia από την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου. Η Premium Edition (που περιλαμβάνει το game και 14 έξτρα χαρακτήρες) θα είναι δωρεάν για τους συνδρομητές έως και τις 30 Νοεμβρίου. Μετά από αυτή τη χρονική στιγμή, θα γίνει δωρεάν για όλους τους συνδρομητές Stadia Pro, ενώ οι χαρακτήρες του Premium Pack και τα private matches θα πωλούνται ξεχωριστά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*