Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To The Long Dark αφαιρείται από το GeForce Now καθώς μπήκε χωρίς την άδεια του developer!

*
Φαίνεται πως το GeForce Now θα χάσει άλλον ένα τίτλο, καθώς το The Long Dark αφαιρέθηκε ήδη από τη λίστα των συμβατών τίτλων. Όπως μαρτυρούν οι developers του, η Nvidia δεν τους ρώτησε ποτέ για να το ανεβάσει στην πλατφόρμα και ως εκ τούτου της ζητήθηκε να κάνει τη σχετική αφαίρεση. Η ανακοίνωση έγινε από τον βασικό δημιουργό του The Long Dar, Raphael van Lierop, ο οποίος και σημειώνει στο τέλος του tweet του πως τα παράπονα των gamers θα πρέπει να μεταφερθούν στην Nvidia, καθώς οι δημιουργοί θα πρέπει να αποφασίζουν και να έχουν πλήρη εικόνα που προσφέρονται τα games τους. Και κανείς δεν μπορεί να του πει πως έχει άδικο, βεβαίως. Υπενθυμίζεται πως μετά το λανσάρισμα του GeForce Now, αρκετά games έχουν ήδη εξαφανιστεί, ενώ εταιρείες όπως οι Activision Blizzard και EA έχουν ήδη ζητήσει την αφαίρεση όλων των παιχνιδιών τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*