Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Time on Frog Island θα λανσαριστεί το καλοκαίρι του 2022 (trailer)

Το sandbox puzzle adventure παιχνίδι Time on Frog Island, γνωστό προηγουμένως ως Trading Time: A Croak Tale, θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series Χ, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC μέσω Steam το καλοκαίρι του 2022, όπως ανακοίνωσαν ο publisher Merge Games και η developer Half Past Yellow.

Σύμφωνα με την Merge Games, η απόφαση να αλλάξει το όνομα από Trading Time: A Croak Tale σε Time on Frog Island πάρθηκε διότι αντιπροσωπεύει καλύτερα την εμπειρία του παιχνιδιού.

Το Time on Frog Island θα γίνει διαθέσιμο τόσο σε φυσική όσο και σε ψηφιακή μορφή. Οι φυσικές εκδόσεις για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series Χ, Xbox Series S και Xbox One θα κοστίζουν €29,99, ενώ η φυσική έκδοση για το Nintendo Switch θα κοστίζει €34,99.

Σύμφωνα με το σενάριο, ένας ναύτης ναυαγεί σε ένα παράξενο νησί μετά από μια τρομερή καταιγίδα και συνειδητοποιεί πως το σκάφος του έχει γίνει συντρίμμια. Κρατώντας το πολύτιμο φυτό του σε γλάστρα, ο ναυτικός προσπαθεί να φτιάξει τη βάρκα του και να βρει το δρόμο για το σπίτι του. Ωστόσο, οι περίεργοι κάτοικοι του νησιού οι οποίοι μοιάζουν με βατράχια δεν μιλούν τη γλώσσα του και δεν πρόκειται να του δώσουν τα αντικείμενα που χρειάζεται χωρίς αντάλλαγμα. Στο παιχνίδι ο παίκτης πρόκειται να έρθει σε επαφή με ένα cast από πολλούς φιλικούς χαρακτήρες, να λύσει puzzle, και να βρει κρυμμένους θησαυρούς καθώς εξερευνεί το νησί.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού είναι ό,τι ο καθένας μπορεί να εξερευνήσει το νησί με τον δικό του ρυθμό. Μπορεί να βοηθήσει τους βατράχους, να ψαρέψει, να σπείρει και να αποκτήσει νέα skills. Κάτι άλλο που χαρακτηρίζει το παιχνίδι είναι το σύστημα ανταλλαγών. Προκειμένου ο παίκτης να επισκευάσει την βάρκα του πρέπει να ανταλλάξει υλικά με τους βατράχους. Ένας άλλος τρόπος είναι η επίλυση διαφόρων puzzle. Τέλος η μαγεία του παιχνιδιού έγκειται στον πειραματισμό από το πόσο ψηλά μπορεί να πηδήξει κανείς, μέχρι το πόσο γρήγορα μπορεί να τρέξει καθώς και στην μεγάλη γκάμα αντικειμένων που μπορεί να αποτελούν «κλειδιά» για ακόμα μεγαλύτερες περιπέτειες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*