Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Titan Quest έρχεται για PS4 και Xbox One

*
To Titan Quest αναμένεται να κυκλοφορήσει για όλες τις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς. Εάν δεν είχατε τη δυνατότητα να απολαύσετε τον τίτλο όσο κυκλοφορούσε για PC λόγω του ότι είχατε μια προτίμηση προς τις κονσόλες, στις 20 Μαρτίου θα έχετε την ευκαιρία. Το παιχνίδι αναμένεται να διατεθεί με ανανεωμένα γραφικά για PS4 και Xbox One, ενώ στο μέλλον θα κυκλοφορήσει και για Nintendo Switch, χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινωθεί το πότε. Εκτός από την κανονική έκδοση, η οποία θα πωλείται στην τιμή των 29,99 ευρώ, θα υπάρχει και η Collector’s Edition, που θα περιλαμβάνει πέραν του βασικού παιχνιδιού και του expansion Immortal Throne (το οποίο έχει και η βασική έκδοση), μια replica περικεφαλαίας, premium box και αρκετά ακόμα "καλούδια", με την τιμή να έχει οριστεί στα 119,99 ευρώ για τις κονσόλες και στα 109,99 ευρώ για τα PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*