Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Wonder Boy Returns Remix έρχεται στο Nintendo Switch

*
Η CFK θα κυκλοφορήσει σύντομα το Wonder Boy Returns Remix για το Nintendo Switch μέσω του Nintendo eShop. Συγκεκριμένα, η παραγωγή θα προσφέρει στους κατόχους της υβριδικής κονσόλας της Nintendo τη δυνατότητα να κάνουν δικό τους το game σε ψηφιακή μορφή στις 23 Μαϊου στην τιμή των 14,99 δολαρίων/ευρώ, προσφέροντας παράλληλα αγγλικούς και ιαπωνικούς υπότιτλους. Το Wonder Boy Returns είναι ένα remake του κλασικού side-scrolling action game Wonder Boy που κυκλοφόρησε το 1986. Η ανανεωμένη έκδοση κυκλοφόρησε για PC τον Οκτώβριο του 2016 και για PS4 τον Μάρτιο του 2017. Πλέον, έρχεται και στο Nintendo Switch και μάλιστα με το νέο “Charge Shot” χαρακτηριστικό, που επιτρέπει τη μαζική εξόντωση εχθρών με ένα απλό πέταγμα του τσεκουριού. Δείτε το σχετικό trailer και μάθετε περισσότερα για την κυκλοφορία, μέσα από τον παρακάτω player.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*