Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To World of Tanks αποκτά single player campaign

*
H Wargaming ανακοίνωσε πως την επόμενη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα στις 22 Αυγούστου, το World of Tanks θα αποκτήσει single-player campaign mode. Ο τίτλος έγινε γνωστός λόγω του ανταγωνιστικού multiplayer mode, αλλά ποιος λέει όχι σε επιπλέον επιλογές ενασχόλησης με κάποιον τίτλο; Έτσι λοιπόν, η εταιρεία θα προσθέσει το War Stories mode σε μια προσπάθειά της να προσθέσει ιστορία και μια διαφορετική νότα στο παιχνίδι, ενώ μπορείτε να απολαύστε το εν λόγω mode είτε μόνος/μόνη σας, είτε με την παρέα φίλων. Η εταιρεία για να κάνει τα πράγματα πιο βατά για τους νέους παίκτες προσέθεσε ένα νέο tutorial, έτσι ώστε όλοι να μάθουν τους αναίμακτα τους βασικούς μηχανισμούς του τίτλου. Το παρακάτω video σάς δίνει μια γενική ιδέα για το πως θα κινηθεί η Wargaming σε σχέση με το νέο mode, στο οποίο σχεδιάζει μάλιστα να προσθέσει νέα campaigns καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*