Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Worlds for Two κυκλοφορεί σε PC στις 16 Ιουλίου (trailer)

Ο publisher PQube και η developer Room6, ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του World for Two στις 16 Ιουλίου, σε PC μέσω Steam. Το παιχνίδι αρχικά το είδαμε σε iOS μέσω του App Store και σε Android μέσω Google Play, τον Μάιο του 2019, και στην συνέχεια κυκλοφόρησε και η έκδοση για το Nintendo Switch, τον Σεπτέμβριο του 2020.

Στο Worlds for Two, οι παίκτες παίρνουν τον ρόλο ενός ανδροειδούς, το οποίο δημιούργησε ο Professor, ο τελευταίος επιζών, μια καταστροφής που έπληξε την γη. Τελικός στόχος είναι να ξαναφέρουν ζώα στη γη, σε μια προσπάθεια να μην χαθεί τελείως η ζωή πάνω σε αυτήν.

Για την έκδοση στο PC, θα υπάρχει και ένα έξτρα κεφάλαιο, το “Chapter 0”, μια νέα ξεχωριστή ιστορία , η οποία αποκαλύπτει περισσότερες πληροφορίες για το παρελθόν του Professor. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer του παιχνιδιού.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*