Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Xbox June 2020 Update φέρνει καλύτερη διαχείριση της βιβλιοθήκης (PHOTOS)

*
Διατίθεται κανονικά το Xbox June 2020 Update, έχοντας περάσει πλέον από πολλαπλά στάδια δοκιμής και φέρνει λειτουργικές βελτιώσεις σε πολλαπλά μέτωπα.

Νοικοκύρεμα (γιατί ξεχνάμε ποια) έρχεται στην απεικόνιση τίτλων στη βιβλιοθήκη, αφού τα πλακίδια που αντιστοιχούν σε παιχνίδια που έχουν αποκτηθεί από υπηρεσίες (δηλαδή Xbox Game Pass, Xbox Live Gold και EA Access) έχουν το ανάλογο σύμβολο για να θυμάται εύκολα ο χρήστης πώς βρέθηκε ο κάθε τίτλος στην ψηφιακή του συλλογή. Η σήμανση αυτή δεν γίνεται μόνο στην καρτέλα της βιβλιοθήκης αλλά και στη βασική οθόνη όπου εμφανίζονται πρόσφατοι τίτλοι που έτρεξαν στο σύστημα κ.λπ.




Επιπλέον εμφανίζονται σύμβολα δίπλα στο gamertag του παίκτη, τόσο στο Home όσο και στο Guide, ανάλογα με τις ενεργές συνδρομές. Και όταν κάποιος γίνεται συνδρομητής Xbox Game Pass θα δει να προστίθεται αυτόματα ειδική σειρά στο βασικό μενού για να είναι ευκολότερο να βλέπουν με μια ματιά προσθήκες στην υπηρεσία κ.ά.

Κατά τα άλλα σήμανση θα έχουν τα επίσημα Club στο εξής, για να είναι ευκολότερο να ξεχωρίζει με μια ματιά κανείς ότι είναι όντως… επίσημα. Ουσιαστικά χρησιμοποιείται το σύμβολο που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε verified account στο Twitter, δίπλα ακριβώς από το όνομα του Club. Οπότε αν το ζητούμενο είναι πρόσβαση σε επίσημη πληροφορία και μόνο για κάποιο παιχνίδι, η πρόσβαση στο σωστό Club γίνεται ευκολότερη υπόθεση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • bill123456
    • Καθε τρεις και λιγο αλλαζουν και κατι σε σημειο πιο πολυ να μπερδευεσαι παρα να διευκολυνεσαι. Ας εκαναν 2 updates το χρονο σημαντικα και ενδιαφεροντα

*