Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Xbox κοιτάει και προς εξαγορές social και casual game developers

*
O επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, μίλησε στο Bloomberg και σημείωσε το που κοιτάζει η ομάδα του ως προς τις εξαγορές στο άμεσο μέλλον. Ο ίδιος τόνισε πως πλέον το ενδιαφέρον πέφτει και σε developers που εργάζονται σε social και casual games: «σκεφτόμαστε πως υπάρχουν αυτά τα είδη παιχνιδιών που απευθύνονται σε ευρύτερο κοινό. Έχουμε ήδη κάποια από αυτά στο Xbox, όπως το Roblox και το Minecraft και θέλουμε να επενδύσουμε περισσότερο σε οτιδήποτε έχει να κάνει με casual content. Έχουμε αρκετές προσδοκίες από αυτό το κομμάτι». Υπενθυμίζεται πως ο Spencer είχε δηλώσει τον Οκτώβριο του 2020 ότι από το portfolio της Microsoft λείπει αυτό το casual περιεχόμενο που έχει και μεγαλύτερη απήχηση. Μένει να δούμε αν μας περιμένει καμία σημαντική ανακοίνωση σχετική με το θέμα τις επόμενες εβδομάδες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*