Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To YouTube χαλαρώνει την επιτήρηση για το βίαιο περιεχόμενο από videogames

*
Το YouTube ανακοίνωσε πως αλλάζει τον τρόπο που θα διαχειρίζεται το περιεχόμενο από βίαια videogames. Από σήμερα και μετά, όλο το περιεχόμενο που περιλαμβάνει σκηνές βίας και αφορά κάποιο videogame θα αντιμετωπίζεται από την πλατφόρμα όπως οποιασδήποτε άλλης μορφής video content. Κάτι τέτοιο σημαίνει λιγότερους περιορισμούς, ενώ τα μελλοντικά uploads ίσως απαιτούν απλά από το θεατή να επιβεβαιώσει ότι έχει την απαιτούμενη ηλικία για να αποκτήσει πρόσβαση σε κάποιο υλικό. Εκπρόσωπος του YouTube σημείωσε για το θέμα πως «γνωρίζουμε τη διαφορά μεταξύ της βίας στην πραγματικότητα και της scripted ή εξομοιωμένης βίας σε ένα videogame και θα συνεχίσουμε να προστατεύουμε τόσο τους θεατές, όσο και τους δημιουργούς».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*