Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To free-to-play FPS Warface τώρα και στο Nintendo Switch

*
To Warface έχει κυκλοφορήσει από το 2013 στο PC και έχει εμφανιστεί από το 2018 σε PS4 και Xbox One και πλέον ήρθε η ώρα και του Nintendo Switch. Ο τίτλος προσφέρει PvP και PvE modes και πέντε διαφορετικές classes: Sniper, Riflemen, SED, Engineer και Medic. Πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι του Nintendo Switch που χρησιμοποιεί την CryEngine και «τρέχει» στα 30fps/720p στο TV mode και σε 540p σε handheld και tabletop mode. Υποστηρίζει ακόμη το γυροσκόπιο της κονσόλας για πιο ακριβή στόχευση, HD Rumble, voice chat και δεν απαιτεί ενεργή συνδρομή στην υπηρεσία Nintendo Switch Online.

Σε πρώτη φάση, οι κάτοχοι της κονσόλας της Nintendo θα έχουν πρόσβαση σε 5 PvP modes, τα Free For All, Team Death Match, Plant the Bomb, Storm και Blitz, μαζί με όλες τις αποστολές PvE. Τέλος, 3 ακόμη raid-style Operations (The HQ, Cold Peak και Earth Shaker) θα είναι ακόμη διαθέσιμα από την αρχή και θα επιτρέπουν στους παίκτες να φανερώνουν νέο περιεχόμενο κάθε εβδομάδα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*