Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To multiplayer του Motorstorm στο PS3 ζωντανεύει ξανά με τη βοήθεια των fans (video)

*
Μια ομάδα από fans του Motorstorm, που κυκλοφόρησε για το PS3, αποφάσισε να δώσει ξανά ζωή στο multiplayer τμήμα. Η Sony έκλεισε τους servers του τίτλου από τις αρχές του 2010, οπότε όσοι παίζουν ακόμη απλά περιορίζονταν στο single player κομμάτι. Όλο αυτό αλλάζει χάρη στο PlayStation Online Network Emulated (PSONE), ένα νέο δίκτυο από servers που προσφέρονται για multiplayer gaming, εξομοιώνοντας τη διαδικασία online σύνδεσης στο PSN. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει απλά να έχουν ένα αντίτυπο του παιχνιδιού και το PS3 ή τον τίτλο σε emulator που είναι whitelisted στον επίσημο Discord Server. Έπειτα, χρειάζεται απλά να αλλάξουν το primary DNS της κονσόλας τους σε 185.194.142.4 και το secondary DNS της σε είτε 8.8.8.8, είτε 1.1.1.1. Με αυτόν τον τρόπο, το σύστημα θα συνδεθεί στο PSONE. Το fan made δίκτυο αυτό υποστηρίζει και άλλα PS3 games, όπως τα Warhawk, SOCOM Confrontation, Killzone 2, Twisted Metal Black και Calling All Cars, ενώ γίνονται προσπάθειες ακόμη και για άλλους τίτλους. Μπορείτε να δείτε και να μάθετε περισσότερα για το PSONE στο επίσημο site του, εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*