Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To original Star Wars: Knights of the Old Republic έρχεται στο Nintendo Switch

*
Το Star Wars: Knights of the Old Republic μπορεί να έρχεται σε μορφή remake για PC και PS5, ωστόσο θα κάνει και το πέρασμά του από το Nintendo Switch με την original εκδοχή του. Κάτι τέτοιο ανακοινώθηκε τα ξημερώματα, στο πλαίσιο του πρόσφατου Nintendo Direct. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2003 στο Xbox και έχει γίνει port σε διάφορες εκδόσεις από τότε, όπως στο PC, το macOS, αλλά και κινητά με iOS και Android. Η κυκλοφορία του για το υβριδικό σύστημα της Nintendo ανακοινώθηκε για τις 11 Νοεμβρίου και αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την προσθήκη του στη βιβλιοθήκη τίτλων της κονσόλας. Το παιχνίδι φέρνει τους fans 4000 χρόνια πριν την άνοδο της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας που γνωρίσαμε στην ταινία Star Wars του 1977.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*