Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To port του DOOM 64 θα έχει ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο μετά το campaign

*
Το port του DOOM 64 για τα PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch φτάνει στις 20 Μαρτίου και όπως φαίνεται, οι παίκτες θα γνωρίσουν και ένα νέο ολοκαίνουργιο κεφάλαιο στο campaign. Κάτι τέτοιο θα συμβεί σύμφωνα με τον James Haley, τον senior developer της Nightdive, η οποία έχει αναλάβει και το porting. Η μετατροπή του παιχνιδιού στο σήμερα έφερε και ένα νέο κεφάλαιο στο saga, το οποίο θα αποκαλυφθεί «από τους επίμονους παίκτες», όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, μετά το τέλος της κεντρικής ιστορίας.

Το παιχνίδι, πέραν του νέου κεφαλαίου, θα περιλαμβάνει αρκετά ακόμη χαρακτηριστικά, όπως υποστήριξη για Motion control και touch-driven automap για τα PS4 και Nintendo Switch, υποστήριξη για πληκτρολόγιο και ποντίκι σε Xbox One (και PC, προφανώς), έξτρα επιλογές στους φωτισμούς και ρύθμιση για κόκκινο ή πράσινο χρώμα στο αίμα. Δείτε ένα αφιέρωμα του Digital Foundry στη σύγχρονη εκδοχή του DOOM 64, μέσα από το παρακάτω video.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*