Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To remake του Prince of Persia θα αποκαλυφθεί στο επόμενο Ubisoft Forward

*
Τον Αύγουστο, υπήρχαν φήμες πως η Ubisoft εργάζεται στο remake του Prince of Persia. Περισσότερο λάδι στην φωτιά έρχεται να ρίξει ο Jason Schreier της Bloomberg, ο οποίος αποκάλυψε πως η Ubisoft όντως δουλεύει σε αυτό το project και πρόκειται να το αποκαλύψει στις 10 Σεπτεμβρίου, κατά την διάρκεια του Ubisoft Forward event.

Όπως δήλωσε ο Schreier στο podcast του: "Η Ubisoft σκοπεύει να ανακοινώσει αρκετά παιχνίδια όπως ο Prince of Persia Remake, το οποίο διέρρευσε πριν λίγες εβδομάδες".


Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε το συγκεκριμένο event. Ο Jason Schreier είναι μια έμπιστη πηγή όσον αφορά τις διαρροές. Πέρα από το τι δήλωσε ο ίδιος, στο Reddit διέρρευσε και το artwork του Prince of Persia Remake, το οποίο, σύμφωνα με το ίδιο leak, θα κυκλοφορήσει είτε στα τέλη του 2020 είτε μέσα στο 2021. Τέλος, το Remake θα έχει τα ίδια mechanics και story με το αρχικό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*