Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To studio της Sony Santa Monica ίσως ετοιμάζει ένα νέο fantasy game

*
Μια αγγελία για θέση εργασίας στο επίσημο site της Sony Santa Monica, δείχνει πως, οι δημιουργοί του God of War, ίσως ετοιμάζουν ένα νέο fantasy game. Σύμφωνα λοιπόν με τις λεπτομέρειες της θέσης, η ομάδα ανάπτυξης βρίσκεται σε αναζήτηση ενός Senior Character Concept Artist, ο οποίος θα έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει ρεαλιστικούς χαρακτήρες βασισμένους στο είδος του fantasy.

Παρόλο που η λέξη fantasy εμφανίζεται περισσότερες από μία φορές στην θέση εργασίας, δεν γνωρίζουμε ακόμα αν το καινούργιο παιχνίδι που ετοιμάζει η Santa Monica θα είναι στο κόσμο του God of War ή να είναι μια εντελώς καινούργια IP. Μένει να δούμε, ποιο ακριβώς παιχνίδι αφορά η συγκεκριμένη θέση εργασίας, αλλά μέχρι τότε οι fans του God of War μπορούν να περιμένουν το καινούργιο μέρος της σειράς που ετοιμάζεται.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*