Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To vertical platformer Jump King έρχεται στις κονσόλες μέσα στο 2020 (trailer)

Το vertical platformer Jump King, το οποίο πρωτολανσαρίστηκε για το PC μέσω Steam τον Μάιο του 2019, έρχεται σε PlayStation 4, Xbox One και Switch το 2020 όπως ανακοίνωσαν ο publisher Ukiyo Publishing και η εταιρεία ανάπτυξης Nexile.

O Felix Walhstrom της Nexile δήλωσε "πως το παιχνίδι φτιάχτηκε για να μας κάνει να φαινόμαστε χαζοί. Κάνει το jumping την μόνη δυσκολία του παιχνιδιού, ακούγεται χαζό γιατί πως γίνεται ένα παιχνίδι με μόνο 3 κουμπιά να είναι τόσο δύσκολο; Μόλις το δοκιμάσουν οι παίχτες θα καταλάβουν το γιατί". Τέλος, πρόσθεσε ότι θα αρέσει αρκετά στους console gamers.


Από την άλλη, ο Paul Hann της Ukiyo Publishing προσέγγισε την ανακοίνωση της κυκλοφορίας με πιο χιουμοριστικό τρόπο. Συγκεκριμένα είπε: "To Jump King έχει προκαλέσει στην ομάδα μας τόσο πόνο που μας έχει κάνει να χάσουμε την λογική μας. Έτσι, αποφασήσαμε να δείξουμε στον υπόλοιπο κόσμο την κόλαση που δημιουργήσαμε."

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*