Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To κλείσιμο της Telltale ακύρωσε και ένα δεύτερο Stranger Things videogame

*
Έχει περάσει αρκετός καιρός από το κλείσιμο της Telltale Games και νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως η εξέλιξη αυτή παρέσυρε και ένα δεύτερο Stranger Things videogame. Ο τίτλος αναπτυσσόταν από την Night School Studio (Oxenfree), ένα studio με 13 άτομα προσωπικό και το οποίο προτιμήθηκε για να μην χρησιμοποιηθεί στην παραγωγή τα βασικά χαρακτηριστικά της Telltale σε επίπεδο game design και storytelling. Η δουλειά πάνω στο project ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2018 με την κωδική ονομασία “Kids Next Door”, την ώρα που η Telltale δούλευε η ίδια το δικό της Stranger Things game, τα γεγονότα του οποίου θα λάμβαναν χώρα ανάμεσα στη δεύτερη και την τρίτη τηλεοπτική σεζόν. Το game της Night School θα μπορούσε να λειτουργήσει ως mobile extension, επιτρέποντας στους παίκτες να αλλάξουν χαρακτήρες σε ένα chapter-based first-person narrative game. Ευτυχώς, τουλάχιστον, η Night School δεν παρασύρθηκε από το κλείσιμο της Telltale Games και συνέχισε την πορεία της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*