Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To νέο BioShock αναπτύσσεται από το 2017

*
Αν και η ανακοίνωση της 2K για το επόμενο BioShock έγινε μόλις χθες, φαίνεται πως το παιχνίδι αναπτύσσεται εδώ και μερικά χρόνια και συγκεκριμένα από το 2017. Όπως ανακοίνωσε η γνωστή εταιρεία, η Cloud Chamber είναι το νέο studio που θα αναλάβει τη συνέχεια στο γνωστό franchise και φαίνεται πως θα χρειαστεί να περιμένουμε μερικά χρόνια μέχρι να το δούμε στα ράφια των καταστημάτων. Όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ του Kotaku πάντως, η 2K Games σχεδιάζει το νέο game από το 2015 και η πρώτη απόπειρα έγινε από την Certain Affinity, η οποία για ένα χρόνο δεν κατάφερε να προχωρήσει ιδιαίτερα και έτσι το project μετατράπηκε σε in-house παραγωγή. Η κωδική ονομασία που έλαβε ήταν Parkside και η ομάδα που το είχε αναλάβει είχε έδρα στην Καλιφόρνια, εκεί που εδρεύει πλέον και η Cloud Chamber.

Οι πληροφορίες λοιπόν λένε ότι από το 2017 το project είναι σε full ρυθμούς ανάπτυξης και το νέο studio έχει και ένα νέο γραφείο στο Montreal που συνεισφέρει στο development. Περισσότερα στο άμεσο μέλλον.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*