Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To νέο expansion του Legends of Runeterra θα προσθέσει 42 νέες κάρτες (trailer)

Το Guardians of the Ancient, το επερχόμενο expansion για το Legends of Runeterra, θα λανσαριστεί σύντομα και η Riot Games κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για αυτό. Το νέο περιεχόμενο θα αποτελεί μέρος του Empire of the Ascended set και συμπεριλαμβάνει 42 νέες κάρτες, 3 νέους Champions καθώς και μερικά νέα mechanics.

Την αφήγηση στο trailer αναλαμβάνει ο Zilean, ο οποίος βλέπει όλα τα κράτη της Runeterra να θέλουν να αλληλοκαταστραφούν. Σε ένα όραμα του βλέπουμε ένα βουνό που μοιάζει με τον Malphite να υπερασπίζεται τα εδάφη του, ενώ σε ένα άλλο βλέπουμε την Irelia να πολεμάει τους Noxians. Ενώ οι άμυνες φαίνεται να χάνουν, ο Zilean γυρίζει πίσω τον χρόνο για να τους δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.


Μέχρι την κυκλοφορία του expansion στις 5 Μαΐου, η Riot Games θα αποκαλύπτει νέες κάρτες κάθε μέρα στις 19:00 ώρα Ελλάδας.

Δείτε παρακάτω το νέο trailer.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*