Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To πρώτο gameplay trailer του Final Fantasy VII Remake είναι εδώ!

*
Κατά τη διάρκεια του PlayStation State of Play broadcast, η Square Enix παρουσίασε τα πρώτα πλάνα από το επερχόμενο του Final Fantasy VII Remake. Στο trailer που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια, θα έχετε την ευκαιρία να ρίξετε μια πρώτη ματιά στο ανανεωμένο look του Cloud αλλά και στην Aerith. Περισσότερα θα μάθουμε τον επόμενο μήνα κατά τη διάρκεια της E3 2019, κάτι που επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο τον Tetsuya Nomura. Το Final Fantasy VII Remake βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης, αποκλειστικά για PlayStation 4.

Update: Όπως ανακοίνωσε η Square Enix, τα πλάνα της δεν έχουν αλλάξει και το Final Fantasy VII Remake θα κυκλοφορήσει σε επεισόδια.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • joehok
    • Κάποιος πρέπει να κράξει αυτή την αηδία την Σόνυ.... κοροϊδεύει τα πρόβατα κανονικά. Το state of play δεν είχε κανένα νόημα για άλλη μια φορά. Αρνητική διαφήμιση . Και επειδή θα τρώγαν ντομάτες βάλανε και λίγο ffvii ξανά από αρχικά στάδια....και φυσικά δεν είναι το πρώτο gameplay που έχουμε δει. Τα direct της νιντεντο συνήθως είναι κακά αλλά έχουν μια προσωπικότητα εδώ κάναν αντίγραφη και για να έχουν ενδιαφέρον στο μέλλον βάλαμε και ένα μικρό βίντεο που δεν είχε καμία σχέση και θέση. Είναι ακόμα μακριά ο δρόμος του.

      • sdragon
      • Το λες και σε αναγκάζουν να το δεις εκείνη τη στιγμή. Έτσι κι αλλιώς τα direct είναι βαρετά και χωρίς νόημα. Ειδικά της Nintendo. Πάντως το βίντεο μπορώ να σου πω ότι δεν είναι από τα αρχικά στάδια του development. Είναι ήδη σε προχωρημένο στάδιο και θα το δεις σύντομα.

        • joehok
        • Μα προέβλεψα ότι δεν θα είναι καλό και δεν το είδα λάιβ επίσης προεβλεψα ότι θα βάλουν τυράκι όπως και βάλανε.και όχι αυτό το πράγμα είναι μάπα. Στην νιντεντο ακόμα και σε βλακείες έχουν ένα στυλ.... εδώ δείξανε ένα μοντέλο που δεν καταλάβαμε από το βίντεο ότι είναι νέο μοντέλο.....και απορώ γιατί η Σόνυ έχει καλό διαφημιστικό κομμάτι....για το ffvii την μεγάλη μου αγάπη ...τι να πω ότι οι σκηνές από το αρχικό παιχνίδι και ότι απλά κάναν μοντάζ....θα δούμε ημερομηνία και πάλι θα γελάμε.... είναι απαράδεκτο αυτό που κάνουν....τα ίδια έλεγα σε ότι έχει ανακοινωθεί νωρίς και δεν δείχνουν ίχνος ημερομηνία.για όλους.

*