Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας για το Strobophagia: Rave Horror

Η Green Tile Digital ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Strobophagia: Rave Horror. Πρόκειται για ένα first-person survival horror game που βρίσκεται υπό ανάπτυξη από το 2018 στο Skövde της Σουηδίας, έχοντας ξεκινήσει ως φοιτητικό project στο Πανεπιστήμιο της περιοχής. Σε αυτό ο παίκτης εξερενά το Headless Rave festival, το οποίο είναι ένα ψυχεδελικό rave party σε ένα δάσος. Εκεί οι παίκτες μπορούν να επιχειρήσουν να δραπετεύσουν ή να ανακαλύψουν τι κρύβεται πίσω από της μυστήριες ιεροτελεστίες του πάρτυ.

Το Stobophagia: Rave Horror θα συμπεριλαμβάνει ένα 1v1 multiplayer mode. Ο παίκτης μετατρέπεται σε ένα τέρας και περιφέρεται ανάμεσα σε μεθυσμένους ravers. Σκοπός του είναι να βρει και να σκοτώσει όσο πιο πολλούς μπορεί, ή αυτοί να σκοτώσουν εκείνον. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου για PC μέσα από το Steam.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*