Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer για τη Switch έκδοση του Onimusha: Warlords remaster

*
To Onimusha: Warlords θα κυκλοφορήσει σε remaster μορφή σε όλες τις πλατφόρμες και η Nintendo κυκλοφόρησε ένα trailer, όπου παρουσιάζονται πλάνα από την έκδοση για το Switch. Σύμφωνα με το σενάριο, σε μια προσπάθεια για την ένωση της Ιαπωνίας, ο στρατός του Yoshimoto Imagawa έφυγε από τη Suruga και ξεκίνησε να βαδίζει προς την πρωτεύουσα. Όμως, ενώ είχαν στρατοπεδεύσει στην περιοχή Dengaku Gorge της επαρχίας Owari, η μοίρα του Imagawa θα πάρει νέα πορεία. Έχοντας μόνο 2.000 στρατιώτες, ο Nobunaga Oda έκανε επιδρομή στο στρατόπεδο του Imagawa, σε μια αναμέτρηση που έχει γίνει γνωστή ως η μάχης της Okehazama. Το Onimusha: Warlords θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Ιαπωνία, στις 20 Δεκεμβρίου 2018 για PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch. Στις δυτικές χώρες αναμενεται στις 15 Ιανουαρίου 2019 για PlayStation 4 και Xbox One. Την ίδια ημέρα, μέσω Steam, θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως η έκδοση του τίτλου για PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*