Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer για την κυκλοφορία του Victor Vran: Overkill Edition στο Switch

*
Το Victor Vran: Overkill Edition αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του μήνα για το Nintendo Switch και οι Haemimont Games και Wired Productions, δημοσίευσαν το αντίστοιχο trailer. Στην Overkill Edition οι παίκτες καλούνται να απελευθερώσουν την πόλη της Zagoravia, με την γενικότερη αισθητική να είναι εμφανώς επηρεασμένη από το στυλ των Motorhead. Γεμάτο με καταιγιστική δράση και στοιχεία RPG, το παιχνίδι επιτρέπει την πλήρη παραμετροποίηση του Victor μέσω των πολυάριθμων όπλων, στολών και δαιμονικών δυνάμεων που προσφέρει. Αν και το κυνήγι πανούργων τεράτων μπορεί να αποτελέσει μία ένοχη απόλαυση σε solo περιπέτειες, υπάρχει υποστήριξη για local αλλά και online coop, για τους λιγότερο ατρόμητους. Το Victor Vran: Overkill Edition για το Nintendo Switch θα περιλαμβάνει τα Motorhead: Through the Ages και Fractured Worlds expansions και θα κυκλοφορήσει στις 28 Αυγούστου, έναντι €39,99. Είναι ήδη διαθέσιμο για PlayStation 4, Xbox One και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*