Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer για την ταινία Goosebumps 2: Haunted Halloween

*
H Sony Pictures δημοσίευσε το πρώτο trailer για την ταινία Goosebumps 2: Haunted Halloween. Πρόκειται για το sequel της ταινίας που κυκλοφόρησε το 2015 και σημείωσε μεγάλη επιτυχία και βασίζεται στα βιβλία του R.L. Stine, που μέχρι σήμερα έχουν πουλήσει περισσότερα από 400εκ. αντίτυπα. Στο cast μετέχουν οι Ken Jeong (Crazy Rich Asians), Wendi Mclendon-Covey (Bridesmaids), Chris Parnell (Hot Rod) Madison Iseman, Ben O’Brien, Caleel Harris, Jeremy Ray Taylor (IT) και Jack Black που δανείζει τη φωνή του στον Slappy. Η σκηνοθεσία είναι έργο του Ari Sandel και το σενάριο ανήκει στον Darren Lemke (Turbo). Επιπλέον, οι Dylan Minnette (Prisoners), Ryan Lee (Super 8) και Odeya Rush (The Giver) που είχαν ρόλους στην πρώτη ταινία, αναμένεται να επιστρέψουν. Το Goosebumps 2: Haunted Halloween αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 12 Οκτωβρίου 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*