Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer για το Below Zero του Subnautica

*
Το Below Zero, το standalone expansion του Subnautica, είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμο μέσω early access σε PC, και με την ευκαιρία αυτή, η ομάδα ανάπτυξης UnknownWorlds δημοσίευσε το πρώτο του trailer. Το expansion περιγράφεται ως το νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Subnautica, με τα γεγονότα του να λαμβάνουν χώρα ένα έτος μετά από του original παιχνιδιού. Σε αυτό οι παίκτες καλούνται να επιβιώσουν σε μια εξωγήινη βάση μελέτης, η οποία βρίσκεται σε μια παγωμένη περιοχή στον πλανήτη 4546B. Στο βίντεο που βλέπετε στη συνέχεια υπάρχουν αρκετά νέα πλάσματα, καθώς και καινούργια οχήματα. Η UnknownWorlds εκτιμά πως το expansion θα παραμείνει ως early access για έναν περίπου χρόνο και ελπίζει να το διαθέσει μέσω του Game Preview του Xbox One πριν την κανονική του κυκλοφορία. Τέλος, σύμφωνα με την ίδια, αν όλα πάνε καλά, η κανονική του κυκλοφορία θα γίνει σε PlayStation 4, Xbox One και PC ταυτόχρονα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*