Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer για το Card System του Back 4 Blood

Η Warner Bros. Interactive Entertainment και η Turtle Rock Studios κυκλοφόρησαν ένα νέο trailer για το Back 4 Blood παρουσιάζοντας το card system του παιχνιδιού. Σύμφωνα με τις εταιρίες, το card system εμπιστεύεται ένα AI με όνομα Game Director, το οποίο δουλευεί παρασκηνιακά και επιβλέπει τις ενέργειες, την ζωή και τις επιλογές του παίκτη και σχεδιάζει το κόσμο ανάλογα τους παραπάνω παράγοντες. Ο κόσμος κάθε παίκτη είναι μοναδικός και κανένα run δεν θα είναι ίδιο.

Η Turtle Rock Studios επίσης ανέφερε πως οι κάρτες δεν θα είναι διαθέσιμες για αγορά μέσω in-game store. Μερικές κάρτες ίσως να αποτελέσουν μέρος του post-launch paid content, ωστόσο η ομάδα ανάπτυξης ανέφερε πως αυτές οι κάρτες δεν θα είναι pay-to-win. Οι νέες κάρτες που θα κυκλοφορήσουν μετά το λανσάρισμα του τίτλου θα είναι διαθέσιμες για όλους, ανεξάρτητα αν κάποιος τις αγοράσει ή όχι.

Το Back 4 Blood θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam, Epic Games Store) στις 12 Οκτωβρίου 2021.


Δείτε παρακάτω το νέο trailer:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*