Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer για το MazM: Jekyll and Hyde

Βασισμένο στην πασίγνωστη ιστορία της κλασικής λογοτεχνίας “The Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde” του Robert Lewis Stevenson, το MazM: Jekyll and Hyde είναι το παιχνίδι περιπέτειας της CFK, που θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως, μέσω του Nintendo e-Shop και του Steam στις 2 Απριλίου.

Έχοντας αναπτυχθεί από το Κορεάτικο στούντιο, Growing Seeds, το MazM: Jekyll and Hyde κυκλοφόρησε για πρώτη φορά σε iOS και Android μέσω App Store και Google Play, αντίστοιχα, πίσω στο 2018.


Χρησιμοποιώντας ατμοσφαιρικά σχέδια στις δύο διαστάσεις, το παιχνίδι σας βάζει στα παπούτσια του Utterson, ενός ταπεινού δικηγόρου και παλιού φίλου του Dr. Jekyll, που βρίσκεται στα χνάρια του Hyde. Ο παίκτης καλείται να φέρει στο φως τα μυστικά του Mr. Hyde εξερευνώντας το Λονδίνο του 19ου αιώνα, σε μία περιπέτεια με ανατριχιαστική μουσική επένδυση.

Δείτε τον τρόπο με τον οποίο η υπερηφάνεια και η επιθυμία ενός ανθρώπου μπορεί να οδηγήσει στην πτώση του με το MazM: Jekyll and Hyde.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*