Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer για το TY the Tasmanian Tiger HD στο Nintendo Switch

Η Krome Studios δημοσίευσε το trailer για την κυκλοφορία του TY the Tasmanian Tiger HD στο Nintendo Switch. Ο τίτλος θα διατεθεί ψηφιακά μέσω του Nintendo eShop στις 31 Μαρτίου και θα είναι η μεταφορά ενός κλασικού game στο σήμερα και στο υβριδικό σύστημα της Nintendo. Το TY the Tasmanian Tiger κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2002 για PS2, Xbox και GameCube και εμφανίστηκε ως remaster στο PC (διανομή μέσω Steam) τον Δεκέμβριο του 2016. Έκτοτε χάσαμε τα ίχνη του και πλέον εμφανίστηκε για το Nintendo Switch. Εκδόσεις για τα PS4 και Xbox One θα ακολουθήσουν στη συνέχεια και μέχρι τότε μπορείτε να δείτε το σχετικό trailer για την κονσόλα της Nintendo, στη συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*